If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То оттам пада налягането Като отвориш всички чешми на първите 3 етажа в блока нали се сещаш какво става с тоя на 8-я етаж!? Баси примера Помпата трябва да създава налягане и маслото да не минава прекалено "лесно" отникъде, за да може да стигне до всички точки. Да "изтича" отнякъде с много литри в час не те грее.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
По принцип 15/50 е при мен, и не точно заради л/ч го предпочитам, а принципно по голямата филтърна площ създава по малко съпротивление.......отделно това спомага за по рядкото отваряне на байпаса и съответно по редки случай когато при отворен байпас нефилтрирано масло ще преминава през филтъра.......
А при положение че маслената помпа е с леко натегнат клапан, при 5-6-7к обм нямам особенно желание по маслените магистрали да минава голямо количество нефилтрирано масло......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
колеги , намерих тая тема с търсачката и тя започва с въпрос , който ме интересува - какво масло да налея на тъпата кочина 1.9 JTD . Следват 8 страници теории - може ли някой компетентен да отговори еднозначно 5/40 или 10/40 селения или има по-добро, защото нямам книжка с инструкции и колата я придобих случайно и гледам да не я убия.Моля за точен отговор - мераклиите химици и алхимица да си направят тяхна тема, моля. www.... само за инфо - не е реклама , ако трябва трийте линка, защото колата е от човек , който има магазин за италиански коли и я е карал със селения 10/40 - да продължавам или да минавам на 5/40 ми е въпроса, разбира се италианката е на 200 к + километри
колеги , намерих тая тема с търсачката и тя започва с въпрос , който ме интересува - какво масло да налея на тъпата кочина 1.9 JTD . Следват 8 страници теории - може ли някой компетентен да отговори еднозначно 5/40 или 10/40 селения или има по-добро, защото нямам книжка с инструкции и колата я придобих случайно и гледам да не я убия.Моля за точен отговор - мераклиите химици и алхимица да си направят тяхна тема, моля. www... само за инфо - не е реклама , ако трябва трийте линка, защото колата е от човек , който има магазин за италиански коли и я е карал със селения 10/40 - да продължавам или да минавам на 5/40 ми е въпроса, разбира се италианката е на 200 к + километри
Карай си с 10W40 и си свиркай.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Аз моята я карам с Кастрол турбо дизел 5в40 (жълтата туба) и добре и понася и не ми харчи повече от 150-200мл на 10 000км. Колата ми е на 194000 уж. Каквото и да сложиш няма да прецакаш мотора, има възможност ако сложиш по-тънко да ти харчи повече масълце. Моя съвет е ако си сигурен, че е на тия км, спокойно можеш да я караш с 5в40, иначе няма проблем да си я джъткаш и с 10в40
Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment